Shop dig smuk i Tyskland

Når danskerne jævnligt tager en tur over grænsen for at handle, er det ikke kun sodavand og andre dagligvarer, de går på jagt efter, men også parfumer, makeup, lotions og meget mere. Det kan nemlig betale sig at handle disse produkter fra tyske butikshylder, da der er penge at spare samt et langt større udvalg af produkter og mærker end herhjemme.

Tyske mærker som Dr. Hauschka, Weleda og Nivea er billigere hos naboen, og det samme gælder de franske apoteksmærker Vichy, La Roche-Posay og Avéne, som vi allerede kender fra danske butikker. Derudover er drugstore mærker som Bourjois og Revlon et hit blandt de danske forbrugere – ligesom Tysklands eget mærke Essence, som har fået bred anerkendelse fra alle sider. Hvis du er fan af disse mærker, er der en god grund til at shoppe dine yndlingsprodukter i Tyskland, hvor du samtidig har mulighed for at opleve landets charmerende byer og få unikke kulturelle indslag med i bagagen.


Selvom du kun lige skal over grænsen og et lille stenkast fra Danmark, er der mange penge at spare her, og hvis i alligevel skal til Tyskland, så gør jer selv den tjeneste at kigge forbi de tyske butikker, der lokker med et stort udvalg til gode priser. Men hvor skal man egentlig gå hen, hvis man vil gøre et godt kup? Ingen grund til bekymring. Her guider vi dig kun til de allerbedste butikker, der hvert år lokker mange danskere til vores store nabo på grund af gode priser og tæt beliggenhed. Uanset hvor du befinder dig i Tyskland, er det dog værd at bemærke, at hårspray er uhyre billigt i landet, så hvis du er storforbruger af det, eller blot ønsker at style håret engang imellem, kan du med rette købe det fra Tyskland. Det samme gælder for eksempel deodoranter, der koster under det halve i forhold til herhjemme.


Shop Destinationer – 1

En af de mest populære shopping destinationer er uden tvivl DM Drogerie Markt, hvad angår skønhedsprodukter inden for makeup, hudpleje, hårpleje, kropspleje mm. Her opdager du meget hurtigt, at der er mærker, som du kender fra Danmark; Maybeline, L’Oréal, NYX, Essie, Max Factor, Real Techniqueser blot nogle af dem. Den eneste forskel er, at priserne ligger i den lavere ende sammenlignet med de danske priser. Det kan blandt andet nævnes, at en hårfarve fra Danmark, der koster omkring 120-130 kr., ikke koster meget mere end 35 kr. i DM Drogerie Markt, hvilket giver et ret godt indtryk af prisforskellen.

Her finder du Rossmann Drogeriemarktlige over grænsen:

Citti Park
Langberger Weg 4, 24941 Flensburg.

Gågaden i Flensborg
Angelburger Str. 8, 24937 Flensburg.


Shop Destinationer – 2

En anden butik, der har gjort sig bemærket inden for pleje- og skønhedsprodukter, er Rossmann Drogeriemarkt. Her har de et bredt udvalg i kosmetik, parfume/mærkevarer og andet godt til hud og hår. Ligesom med butikken DM Drogerie Markt, er Rossmann Drogeriemarkt kendt for gode priser, og man går ikke derfra uden at have hænderne fulde med indkøbsposer. En anden fordel er, at Rossmann Drogeriemarkt ligger over alt i Tyskland, så de er nemme at spotte på kortet, og du kan nærmest ikke undgå at støde på en, når du er i landet.

Her finder du Rossmann Drogeriemarktlige over grænsen:

Handewitt
Wiesharder Markt 13, 24983 Handewitt.

Förde Park
Schleswiger Str. 130, 24941 Flensburg.

Flensburg Galerie
Holm 57-61, 24937 Flensburg.


Shop Destinationer – 3

En butik, der bestemt også er værd at få med på denne guide, går under navnet Douglas. Her finder du ikke mindre end over 50.000 produkter inden for krops- og hårpleje, makeup og dufte. Udover deres egne mærker Douglas Beauty System og Doughlas Hair, kan du være sikker på at finde både de mindre unikke mærker og de store internationale mærker, som vi kender dem fra herhjemme; Chanel, Dior, Lancome, Clinique osv. Derudover er det muligt at få professionel rådgivning af en kosmetolog eller makeupartist i alle Douglas butikker, hvis man har brug for hjælp til at finde den helt rette øjenskygge eller blot en god parfume.

Her finder du Douglaslige over grænsen:

Citti Park
Langberger Weg 4, 24941 Flensburg.

Förde Park
Schleswiger Str. 130, 24941 Flensburg.

Gågaden i Flensborg
Holm 48-52, 24937 Flensburg.

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen