Når du trænger til en pause fra hverdagen

Det hyggelige, familiedrevne Ringhotel Wassersleben ligger i idylliske omgivelser direkte ved Flensburg Fjord. Her er gæsterne i centrum, og der er fokus på at give alle en god oplevelse, uanset om du kommer for at nyde roen og den smukke natur, for at få en gastronomisk oplevelse eller for
at dyrke udendørsaktiviteter som golf, sejlsport og cykling.   

Hverdagen kan være travl og hektisk. Engang imellem trænger de fleste af os derfor til at trække stikket og bare slappe af. Og her byder Ringhotel Wassersleben i Harrislee på de perfekte rammer. Det lille, familiedrevne hotel ligger direkte ved Flensburg Fjord kun et stenkast fra den dansk-tyske grænse og en kort køretur fra Flensburg.
– Alle, der kommer her, skal føle sig velkomne. Vi lægger vægt på at skabe en hyggelig stemning, for det er vigtigt for os, at gæsterne kan slappe af, siger direktør Eicke Steinort. 

Et højt gastronomisk niveau

Det smukke hotel, som er opført i 1905, er indrettet med 25 værelser. Derudover har hotellet også patisserie og restaurant, som både er åben for hotellets gæster og besøgende udefra, ligesom det er muligt at fejre fødselsdag, bryllup eller andre mærkedage på hotellet.  Samtidig er det muligt at afholde konferencer og møder i de naturskønne omgivelser.
– Vores motto er: Genuβ auf Nordisch. Det betyder, at vi altid har fokus på at tilberede velsmagende retter med sæsonaktuelle kvalitetsråvarer fra lokalområdet, forklarer Eicke Steinort. 

Masser for aktiviteter i området

Hotellets idylliske beliggenhed er perfekt, uanset om man har lyst til en shoppingtur i hyggelige Flensburg eller holder af at dyrke udendørs aktiviteter. Fra hotellets åbne terrasse er der i sommermånederne direkte adgang til stranden, ligesom der er mulighed for at sejle eller dyrke stand up paddle boarding på fjorden. Men området er også oplagt til vandre- og cykelture, og samtidig findes her ikke færre end tre golfbaner.

Ringhotel Wassersleben

  • Det er dog også muligt bare at slappe af på altanen og nyde roen og udsigten over fjorden, understreger Eicke Steinort. 
  • Ringhotel Wassersleben ligger i Harrislee og
    er det første hotel efter den dansk-tyske grænse 
  • Der er knap 10 km til Flensburg
  • Hotellet blev bygget i 1905, og den oprindelige badehotel-stil er fastholdt 
  • Ved årsskiftet overtog Eicke Steinort driften af hotellet
  • Fra hotellet er der direkte adgang til stranden
  • Der er tre golfbaner i området: to i Tyskland og en i Danmark
  • Området lægger også op til andre aktiviteter som sejlsport, surfing samt cykle- og vandreture

Læs mere på:  www.hotel-wassersleben.de 

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen