Rendyrket luksus og velvære

De helt specielle oplevelser er altid en rejse værd. Når der gælder wellness, byder Tyskland på stof til rigtig mange drømmerejser. Og så er det jo bare skønt, at rejsen er kort og priserne rimelige. Her er et par rigtig gode tips til den helt store forkælelsesodysse.

Schloss Elmau

Luxury Spa Retreat & Cultural Hideaway

Luksuriøst spahotel, yoga-resort, kulturelt åndehul, gourmet mekka, naturperle… Man kan sætte utroligt mange spektakulære mærkater på Schloss Elmau, og de vil hver især kun afdække en lille del af den fantastiske totaloplevelse, som slottet i Alperne byder på. Schloss Elmau Experience er en unik rejse i velvære for kroppen, sindet og sjælen. Du ankommer i din sædvanlige udgave og rejser derfra som en bedre og gladere udgave af dig selv.

Stimulering af alle sanser

Der er kælet om hver eneste detalje i opholdet. Beliggenheden med den åndeløst smukke udsigt over Alperne skaber straks ro i sindet. Du falder ned, åbner sanserne og får fuld glæde af de 6 separate kurbade, de 6 gourmetrestauranter (bl.a. en 1-stjernet Michelin-restaurant), den klassiske musik og jazz med store kunstnere

Schloss Elmau aktiviteter er fuld af aktiviteter for både børn og voksne hver eneste dag, og får du lyst til også at se omegnen, ligger München med sightseeing og shopping kun 1,5 timer væk i bil, mens der er 20 minutter til Garmisch-Partenkirchen og 30 minutter til Østrig.

schloss-elmau.de


Severin’s Resort & Spa

Wellness og mindfulness ved Vadehavet

Severin’s Resort & Spa er et 5-stjernet hotel beliggende midt i Silds skønne og uberørte vadehavsnatur, og de storslåede omgivelser passer perfekt til resortets overdådige og smagfulde interiør. Dobbeltværelserne, suiterne og lejlighederne er indrettet i nordisk-frisisk stil og pyntet med originale strandfund og muslingeskaller. Du bliver også rigeligt forkælet på det kulinariske område, hvor der trakteres med udsøgte, regionale produkter og kreativ kogekunst.

Silds fire elementer

Det 1.500 m² store spa-område med 5 temasaunaer og swimmingpool danner rammen om et varieret udvalg af behandlingstilbud plus hamam og fitness. Det 16 m lange pool er omgivet af oplyste nicher, hvor du kan slappe af i rattan-liggestole, og kaminen forstærker stemningen med levende ild. Spa-funktionerne afstemmes efter dit behov under mottoet “Silds fire elementer”, som forbinder landskabet og naturkræfterne med hinanden. Massage, kropspeeling og oliebehandlinger er blot en lille del af de talrige tilbud.

Der er samtidig gode muligheder for cykel- og vandreture i de naturskønne omgivelser med hede, marsk og vadehav samt skønne badestrande. Derudover ligger Golf Club Sylt og Røde Klint ca. 10 km derfra.

severins-sylt.de

Indlæg oprettet 10

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen